{
Jobopslag
}

Vi søger en ny butiksbestyrer til vores afdeling på Trøjborg.
Er det dig?

December 2016 – Aarhus.

Dolce Vita er en italiensk is- og kaffebar, hvor kvalitet og gode råvarer går hånd i hånd med god service. Vi har tre butikker i Aarhus, hvor vi stræber efter at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi leder efter en person, der:
• Har erfaring med arbejde i café eller iskiosk. Gerne erfaring med fremstilling af kaffe.
• Ikke er studerende eller forventer studiestart indenfor 12 måneder.
• Kan arbejde hurtigt i situationer med mange kunder.
• Er smilende, udadvendt og nyder at yde den bedste service – også når vi har travlt.
• Er fleksibel med hensyn til arbejdstider.
• Kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt, men også samarbejde med kollegaer.
• Kan starte 1.februar.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i sæsonen februar-september i en af Aarhus’ mest kendte isbarer, hvor du skal arbejde dagsvagter i tidsrummet kl. 11:00 – 17:30 Mandag-Fredag. Der må også forventes aften -og weekendarbejde

Du vil få det daglige ansvar for driften af vores butik på Trøjborg, hvor dine primære opgaver vil være at servicere kunder og udføre daglig rengøring samt egenkontrol for butikken. Du vil ligeledes få ansvaret for videreformidling til og fra virksomhedens ledelse samt deltage i vagtplanlægningsmøder med ledelsen. Du vil være ansvarlig for oplæring af nyt personale samt opfølgning på deres arbejde.

Du vil have stor kundekontakt, så vi forventer du kan lide at arbejde med mennesker samt skabe en hyggelig og tryg atmosfære, hvor kunderne føler sig velkommen. Gode samarbejdsevner og et smittende humør kendetegner dig. Du vil indgå i et team på 30 medarbejder, som alle skaber hygge og nærvær for vores kunder.

Lyder stillingen som noget for dig? Så send os en ansøgning med tilhørende CV til kontakt@dolcevitais.dk eller aflever den i en af vores tre butikker. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte souschef Camilla Gravgaard på kontakt@dolcevitais.dk.

Vi afholder ansættelsessamtaler i januar 2017, så send din ansøgning snarest.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med Venlig hilsen
logo