Dolce Vita

Mød Roberto - en ægte Gelataio (Ismager)

Roberto Damo er manden bag Dolce Vita. I 2002 åbnede han den første isbar i Tordenskjoldsgade i Århus.
Målet var at skabe en isbar, som dem man finder i Venedig, hvor Roberto er opvokset og uddannet som gelataio – ismager. Isen blev lavet i butikken hver morgen og skulle være frisk, let og blød. Isbaren blev næsten øjeblikkeligt en succes, og i 2008 åbnede endnu en Dolce Vita i Veri Centret i Århus.
Roberto Damo laver selv stadig langt de fleste af isene i vitrinerne.

Frisklavet italiensk is - hver dag

Dolce Vita er en klassisk italiensk isbar – et gelateria. Isen fremstilles efter italienske håndværkstraditioner og originale opskrifter. Fra frisk, let frugtsorbet til cremet, mørk chokoladeis. Du kan nyde isen sammen med en god espresso, eller du kan tage den med hjem.

Fatto a mano betyder håndlavet. Selv om isen fryses i en ismaskine, er alle ingredienser rørt i hånden. Hver is bliver nøje fulgt og kontrolleret for smag og konsistens. Smagen skal være tydelig og frisk, konsistensen blød og fin i struktur.
Kun da er isen god nok til at blive serveret.